Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Jailbait (2014)



Αυτή η ταινία είναι άλλος ένας τίτλος της εταιρίας Asylum που φημίζεται για κλοπιράιτ απο υποθέσεις και ονόματα γνωστών ταινιών.  Για παράδειγμα λίγο πριν βγει το Μπάτ μαν η εταιρεία θα βγάλει κάτι στο στυλ ο μασκοφόρος εκδικητής που μοιάζει νυχτερίδα κ.ο.κ.

Αυτή την φορά έχουν βασίσει την ταινία πάνω σε ένα κόμικ (μίκιμάο), αν και εδώ που τα λέμε δεν έχει και τόσο σημασία έτσι δεν είναι;

Η ιστορία είναι μιλάει για μια έφηβη η οποία με την ανοχή της μητέρας της βιάζεται συστηματικά από τον θετό πατέρα της και αυτή παίζει τσέλο για να ξεχαστεί. Σε κάποιο πέσιμο λοιπόν κατά λάθος τον σκοτώνει και εκεί αρχίζει η ταινία η ζωή στην φυλακή της έφηβης αθώας πρωταγωνίστριας.

Και ενώ η ιστορία είναι μια χαρά τα σκηνικά μια χαρά είναι κατά τα άλλα πολύ κουραστική ταινία. Δεν είναι τόσο οι διάλογοι όπως σε άλλες ταινίες της εταιρίας πέθανε ο πατέρας μου! η ρίζα του 4 είναι δύο Άρα πρέπει ο δολοφόνος να είναι ο καλύτερος φίλος του που τελικά είναι και ο αληθινός μου πατέρας, όσο το ότι το σενάριο και ο κινηματογραφικός χρόνος είναι ανώμαλος εντελώς και κοφτός.

Σε όλη την διάρκεια της ταινίας συμβαίνουν ένα σωρό πράγματα τοποθετημένα αφύσικα χρονικά λες και όλα συνωμοτούν ώστε να γίνονται όλο και ποιο άσχημα αλλά σε τόσο άσχημα δοσμένο χρόνο λες και ακούς κλακέτες να πέφτουν και να αρχίζουν και τελειώνουν οι σκηνές με τόση χρονική  προχειρότητα, λες και τους κυνηγάνε να μην έρθουν οι αληθινές φυλακισμένες.

Spoiler Alert! Δηλαδή σας λέω τι γίνεται στην ταινία... ναι στις ταινίες θα λέω την υπόθεσηι σε αντίθεση με τις σειρές που έχουν συνήθως ποιο πολλά πράγματα και το θεωρώ να σου πω κάτι που χρειάζεται κάποιες φορές κάτι ώρες για να το δεις

Για πότε κάνει γκόμενα την χωρίζει κάνει γκόμενα αρχηγό συμμορίας την χωρίζει τα φτιάχνει ξανά με την πρώτη καταλήγουν καλές φίλες, την πηδάει ο νέος βιαστείς διευθυντής, κάνει πρώτα ναρκωτικά κάνει πρέζα, κόβει πρέζα, ξανακάνει πρέζα, ξανά κόβει πρέζα, μπαίνει απομόνωση και βγαίνει δύο φορές, μπαίνει εντατική κάποιες φορές, μπαίνει ψυχιατρείο, τα χαλάει εντελώς με την μάνα της τα βρίσκει εντελώς με την μάνα της  και άλλα πολλά!!!! συν φυσικά ότι χαίρεται το σεξ και βιάζεται αρκετές φορές μέσα στην ταινία Α! και παίζει και  τσέλο...


end spoiler alert


Κάτι πολύ σπαστικό είναι το γεγονός ότι και καλά η φυλακή είναι για εφήβους  και η πρωταγωνίστρια είναι τριαντάρα που οκ φαίνεται εικοσάρα αλλά  σίγουρα όχι 17... όπως φυσικά και οι υπόλοιπες φυλακισμένες, με τις πάρα πολλές ερωτικές σκηνές να φαίνονται σαν τσόντα ειδικά κιόλας για αυτούς που την βρίσκουν με φυλακές γυναικείες και λεσβίες,,, ω ναι.

Τώρα όσο αφορά την υποκριτική της πρωταγωνίστριας είναι μια χαρά εάν σκεφτεί κανείς με τι υλικό έπρεπε να παίξει και όπως είπα πριν και τι στήσιμο σεναρίου και σκηνών έπρεπε να προλάβει κάθε φορά που πήδαγε στο χωροχρόνο.

Πάντως είναι η πρωταγωνίστρια γυναικάρα από κάθε άποψη και γωνία και αν το δει κανείς. Ειδικά όσο αφορά το στήθος όσοι άντρες και γυναίκες το έχουν πρώτη προτεραιότητα θα μένουν πολύ ευχαριστημένοι.

Η μόνη ωραία στιγμή της ταινίας είναι το πως μπλέκεται το τσέλο στην ζωή της και πως παραλληλίζει το ίδιο πρόβλημα με άλλο προσωπείο την ανά περίπτωση.


Θετικά :Η πρωταγωνίστρια που είναι γυναικάρα και το τσέλο της, χωρίς υπονοούμενα παρακαλώ


Αρνητικά: Ε ο σκηνοθέτες ήταν μάλλον ρακούν που έπαιρναν κοκαΐνη και είχαν νοικιάσει αληθινές φυλακές για 2 ώρες και έπρεπε να βιαστούν τόσο πολύ  να τελειώσουν τα γυρίσματα.

Ξεκάρφωτο: Σταματήστε να βάζετε λάθος ηλικίες στις ταινίες και τις σειρές. Ο έφηβος πρέπει να δείχνει πειστικά έφηβος και αντίστοιχα και ο φοιτητής Σε αυτή την βλακεία που λέγετε μπρούσκο έχουν ένα μωράκι  λίγο ημερών που γεννήθηκε πρόωρα και καλά από το μέγεθος και τα μαλλιά που έχει φαίνεται σαν να έφαγε το άλλο μωρό. Σε κάτι άλλες ελληνικές ταινίες βλέπεις μαθητές λυκείου που είναι τριαντάρηδες έλεος ποια με τον μπέζο και την πνευματική παρακαταθήκη του.... Τελικά και στην Ελλάδα και στο Χόλιγουντ κάνουν τα ίδια λάθη με και καλά μαθητικές και φοιτητικές ταινίες να παίζονται από τριαντάρηδες+ Ακόμη θυμάμαι την Ράντου να παίζει και καλά την έφηβη κόρη της για να δώσει κάτι εξετάσεις και να περάσει η κόρη της και δεν την αναγνώριζε κανείς... χα! έλεος!  Και καλά άμα είναι καλό το μέικ άπ και το σώμα και έχει φάει εκατό χόλς η ράντου και δεν μιλάει σαν χαλασμένη νταλίκα αυτή η μύτη είναι φυσιολογική; Μην κοροϊδευόμαστε τόσο έντονα όχι δεν είναι αυτή είναι μύτη μάγισσας τουλάχιστον 132 ετών. Λέω να γυρίσω μια και εγώ μια ταινία και καλά σε ένα λύκειο μια  τύπισσα τα έχει με ένα τύπο και ερωτεύεται έναν άλλο και δεν προλαβαίνουν όλοι τους να κάνουν διάφορα. Την τύπισσα θα παίζει η μενεγάκη ενώ την καλύτερη της φίλη η κορομιλά, ο μαύρος που πετάει τις κωμικές ατάκες θα είναι βαμμένος ο σεφερλής ενώ την υπόλοιπη τάξη θα κάνουν  οι ηθοποιοί που φέρνει ο σεφερλής από το ραντεβού στα τυφλά ειδικά οι κοπέλες εντελώς τσόντα στάρ δεκαετίας του 90 και θα έχει και τον αγάπη μόνο...

Με λίγα λόγια: Ε όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά όχι εντελώς χάλια , βασικά πολύ χειρότερα περίμενα και επειδή απλά είναι κάτω του μετρίου χαίρομαι συν την τύπισσα που είναι εξαιρετική.

2/5


για όσους βαριούνται να δουν την ταινία στο τέλος και sceenshots










































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

dontmindme