Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Forever (2014–2015)



Είναι κρίμα που ακυρώθηκε η σειρά γιατί δεν πήγε εξαιρετικά καλά.
Όταν ένα τυπάκι ξαφνικά αρχίζει να μην πεθαίνει τότε χαίρεται όσο πάει γιατί δεν μεγαλώνει κιόλας αλλά μετά από διακόσια χρόνια κουράζεται και ψάχνει τρόπο να αρχίσει πάλι να γερνά και εν τέλει να πεθάνει κάποια στιγμή.
Πέρα ότι είναι παράξενο σαν ιδέα να μην θέλεις να μείνεις για πάντα νέος και αθάνατος κατά τα άλλα η σειρά στάθηκε πολύ καλά.
Πέρα ότι οι ηθοποιοί είναι από ταινίες Χόλυγουντ και σειρές δείχνουν πέρα από το βιογραφικό τους και το ταλέντο τους  και φυσικά το ταλέντο φαίνεται στην πολύ άρρωστη αλλά και αγαπητή σχέση που έχουν.
Μετά από κάποια επεισόδιά όλα γίνονται κάπως ποιο έντονα γιατί η αρχή είναι κάπως λίγη ή αργή θα έλεγα…
Υπάρχει και μεγάλος κακός και αυτό είναι καλή φάση γιατί μου θυμίζει λίγο χαιλάντερ και βέβαια χαιλάντερ για πάντα γουστάρουμε.
 Στην σειρά δεν γίνονται και πολλά πράγματα από πλευρά μυθοπλασίας και τρομερών μη αναστρέψιμων εξελίξεων και καμιά φορά η σειρά μοιάζει τόσο λίγη ειδικά σε κάποιο ψαγμένο…

Αρνητικά: Όταν προσπαθείς να ευχαριστήσεις ποιο mainstream κοινό αυτά παθαίνεις καθώς για τον φανατικό δεν υπήρχε αρκετή μυθολογία καμιά φορά είναι σαν να βλέπεις CSI: Highlander και αυτό ίσως είναι αρκετά θετικό για πολλούς εκεί έξω... εάν πιάσει που δεν έπιασε.

Θετικά: πολλά θετικά με επίκεντρο την πολύ καλή ηθοποιία και έξυπνη κεντρική υποθεση.

Ξεκάρφωτο: Τώρα που γίνονται ένα σωρό reboots κάντε ένα έστω remake και στο highlander…. Λες να πρέπει να κατεβάσω ;

Με λίγα λόγια: Μια καλή σειρά που δεν ακολούθησε τον δρόμο του φανταστικού έντονα και έχασε…


3/5










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

dontmindme