Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Cleopatra 2525 (2000–2001)







Σε κάποια στιγμή τα τ(ρ)υπάκια που κάνανε την Ζίνα σκέφτηκαν ότι θα είναι καλή φάση να κάνουν και μια σειρά Sci-Fi γιατί αφού περνάμε τόσο καλά με την Xena και Hercules γιατί να μην πάρουν μερικούς ηθοποιούς από τις σειρές μας και να τους χώσουμε στο μέλλον σε μια νέα σειρά με την ίδια ποιοτική αισθητική. Η πρωταγωνίστρια έχει όνομα stripper (Jennifer Sky) προσόντα stripper (βλ. φώτο)  υποδύεται (αλήθεια) μια πρώην stripper που ταξιδεύει στο χρόνο  και πολεμά ρομπότ και η ηθοποιία της είναι χειρότερή από αλλοδαπή stripper που δηλώνει τον αυθόρμητο έρωτα σε 85άχρονο παππού. Η φωνή της είναι τόσο ενοχλητική που μακάρι να κάνανε overdub την φωνή του Darth Vader και κάθε φορά που τελείωνε μια πρόταση να ακουγόταν ένα πριόνι να κόβει ξύλα για ένα λεπτό. Η υπόθεση στα επεισόδια άλλα και στους χαρακτήρες έχει τέτοια κενά που με αυτά τα κενά φιλοξενείτε για ένα σαββατοκύριακο τουλάχιστον ο Godzilla σπίτι σας… με τα παιδιά του.   Ευτυχώς που η αλλαγή της  χιλιετηρίδας δεν έφερε και το τέλος του κόσμου γιατί ο Μέγας σκηνοθέτης σίγουρα θα μας έκαιγε όλους.

Αρνητικά: εεεε όλα; Δεν είναι τόσο sexed up όσο φαίνεται (σ έπιασα)

Θετικά: Καλή φάση αν δεν το πάρεις σοβαρά και είσαι με παρέα και φίλους και οινοπνεύματα και θέλεις να καείς… υποθέτω…. Δεν ξέρω πόσο κάτω μπορεί να πας…

Ξεκάρφωτο: Δεν έχω δει ποιο ξεφτίλα Κακούς είναι ποιο ξεφτίλα και από του Harry Potter. Ακόμη και το τραγούδι για το σποτ είναι βιασμένο.

Με λίγα λόγια: εκτός και αν είσαι ένας πολύ μεθυσμένος όχλος αντρών κλεισμένος σε ένα μπουντρούμι με μια ψόφια αρκούδα και μια τηλεόραση  αυτή η σειρά δεν είναι για σένα.

0/5






τρόμος...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

dontmindme